אודותינו

את לואיזה הקימו השפים ובני הזוג חן וקרן בראל בגליל העליון בתחילת שנת 2009

לאחר שהתמקצעו במסעדות הטובות בתל אביב  ולמדו בישול בבית ספר ל "בישולים" ולימודי קולינראיה
"בעושים בישול "עבדו יחד ברשת בתי קפה צרפתית בניויורק ששם גם הכירו.


המסע של לואיזה בישול ביתי  החל בקיבוץ מעיין ברוך,לאחר מכן התרחבו ללואיזה ביסטרו ביתי במושבה מטולה, לואיזה על הדרך בכביש 99 כביש קיבוצי הגליל . לואיזה נולדה מאהבה לבישול ואירוח. במרכז הכרמל הוקם בית אוכל יחודי המשלב חוויה קולינרית בין בישול ביתי ,מעדנייה ,ובייקרי.

Share by: